Външна реклама: Метални, ПВЦ и указателни табели

Прахово боядисана метална табела

Клиент: Ви Клима

Метална табела – прахово боядисана

Изрязване на фолио на плотер

Изработка на проект

Изработка на табела, рязане на фолио и лепене

Монтаж

PorfolioItem