Автомобилна реклама

Всеки ден по улиците пътуват безброй хора, които могат да бъдат обект на вашата реклама. С помощта на автомобилна реклама вие ще можете да представите вас и вашата дейност не само на шофьорите на превозно средства, но и на минувачите. С времето сами ще се убедите че автомобилната реклама е една от най-евтините реклами, ако се чудите защо може да ни потърсите.

Автомобилната реклама подходяща за брандиране на автомобили, микробуси, автобуси, камиони, тирове, градски транспорт, самолети и кораби.

Като фолио когато става дума за изрязани надписи или векторни изображения ползваме фолио с марката 3M или Oracal в сериите който са предназначени за брандиране на автомобилна реклама.

За широкоформатен печат ползваме фолио 3M,Oracal или Mactac. Като задължително предлагаме и cast ламинат, за да предпазим печата от механични повреди.

Зависимост от квадратурата и качеството което се търси може да бъде напечатено на различни машини от 720 до 1440 dpi

 

От началото на 2010г. КАТ Пътна Полиция с наредба I-45/2010 г. въведе промени и след брандиране автомобили не са необходими административни процедури, които касаят промяната в регистрационната им документация.

Брандиране на бус

Клиент: Wienerberger

Брандиране на хладилни автомобили

Клиент: Bulko Foodservice