Обемни Букви

Обемните букви придават на изображението естественост, релеф и в съчетание с осветление се постига запомнящ се визуален ефект. В днешно време обемните букви представляват един от най-ефективните инструменти във външната реклама. Качественото и професионално изпълнение на обемните букви, различни по цвят и форма, винаги привличат внимание. Обемните букви могат да се използват както за външно, така и за вътрешно оформление. Използват се най-често при оформления на сгради, фасади, табели, магазини офиси и други.

Обемни букви изрязани от плоскост. При този метод се използва като обем дебелината на материала. Той може да бъде разпенено ПВЦ, алуминиеви панели ( еталбонд ), плексиглас, полистирол, стиропор , МДФ, месинг, неръждаема ламарина. като вече различните материали могат да бъдат боядисани в различен цвят или облепени с фолио.

Обемните букви се делят на 4-ри типа.

Обемни букви – отворени

Обемни букви – затворени светещи отпред

Обемни букви – затворени светещи отпред и от страни

Обемни букви – контражур, светещи назад

Материали от който могат да бъдат направени са ПЕЦ, плексиглас, метал и алуминий. За постигане на желан цвят използваме транслуцентно фолио на 3M и Oracle с трайност на цвета до 5 години.

Всеки един вид може да бъде осветен по няколко начина. Диодно, неон и луминесцентно осветление

Обемни букви от месинг и PVC

Клиент: Unique Estates

Светещи обемни букви

Клиент: Baity

Месингови букви

Клиент: Unique Estates

Обемни букви със светодиоди

Клиент: ФТ Проект ЕООД